Fuel Streams Down - US?


#1

After the .10c update all of my fuel streams disappeared. Getting the “Sorry, you have no fuel streams yet…”
Fairly new to Webcore…am I missing something? Tried refreshing my pistons, but no joy. Thoughts, suggestions? Been out for about a week now.
Thanks!


#2

My list of 35 streams are all blank as well…

Error Message:
Sorry, you have no fuel streams yet. Please create one by using the “Write to fuel stream” task.


#3

All fuel streams have disappeared and I’ve got the same message here in the Toronto Rapters area. :stuck_out_tongue:


#4

@ady624, something broke when you renewed the SSL certs.


#5

same here:
Sorry, you have no fuel streams yet. Please create one by using the “Write to fuel stream” task.


#6

Yep. Same issue. I started using hundredgraphs.com as an alternate. Theres an app that makes it easy to send data to it. Its very similar and free. I still like fuel streams better but…


#7

Is this fixed? Are fuel stream working? I just found about about them and I am trying to get something to work but no data is coming through (“you have no streams” error when there are two in two different pistons)

What are the prerequisites for setting this up? Is there an official tutorial?

I have turned on data acquisition on in the app. All the other posts indicate that you just add the command and go, but I have let it run for half a day and still nothing.


Note that I really don’t want 30 seconds and will change it to 9 minutes when I getting it working.


#8

I’m no expert and I haven’t dug into it all that much, but there’s minimal documentation on it. And yes, just add the function call and that’s it.
Normally.
It’s still down…for me at least.


#9

Down here in Toronto too. :frowning:


#10

Still down and no updates from anyone.


#11

And magically, it’s back…