Meta   Bug Reports


About the Bug Reports category (1)
Piston is Broken. Can't Open, Pause, or Delete (5)
Devices not associated with Hub (3)
Multiple hubs/locations and "There was a problem loading your devices. The data shown below may be outdated; please refresh the page ant try again." error after uninstalling and reinstalling webcore (9)
Daylight Savings Time (13)
Unable to Save New Piston ( 2 ) (23)
Webcore won't load ["Generated list of devices" slow and loading only one device at a time] (17)
Web requests may fail with 406 status code due to incorrect Accept header (6)
Dashboard stuck at Loading Piston for 1 Piston Only (1)
Large web request responses error out if response is slow ( 2 ) (26)
The piston is not updating the dimming level properly (1)
Switched to HE from ST. Strange Error (12)
Webcore not working since last few weeks (8)
New piston name Mambo No. 5 by default? (5)
Web Requests not working (2)
Nest thermostat mode state - no ECO (1)
V0.3.113.20210203 and emails [variables defined with initial values reset upon web request response] (5)
Some weirdness, comments? (6)
Calls to Pushover are failing (17)
Fuel web page endlessly spinning (13)
webCoRE is down (5)
Webcore notifications not all working? (5)
On event can't remove button device (2)
Issue with piston triggering with Button (1)
Trouble logging into webCoRE Dashboard in ST app (3)
When logging into webcore error "There was a problem loading your dashboard data, the data shown below may be outdated" (18)
"Execute Routine" stopped working (3)
Smart Home Monitor Status do not work anymore (6)
"Store in Messages" not working (Except for push notifications) (3)
Honeywell Furnace has stopped working (2)