Meta


Forum Related Issues This category should only contain posts related to interactivity and issues related to the community forum, not the webcore platform Feature Suggestions You have ideas on how to improve or add additionally functionality to WebCoRE? Post here. Bug Reports Report bugs and non design related issues with WebCoRE here (please select sub cat when posting)
Interrupt/Stop/cancel a piston from another piston [Feature Suggestions] (13)
Lightwave Smart series dimmer not listed [Meta] (3)
There was a problem loading the dashboard data (August 25, 2020) ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Meta] (146)
On event can't remove button device [Bug Reports] (2)
Pistons appear "hung up" after edit [Meta] (1)
Some Pistons Not Working [Meta] (10)
Issue with piston triggering with Button [Bug Reports] (1)
Addition and subtraction problem [Meta] (2)
Trouble logging into webCoRE Dashboard in ST app [Bug Reports] (3)
When logging into webcore error "There was a problem loading your dashboard data, the data shown below may be outdated" [Bug Reports] (18)
"Execute Routine" stopped working [Bug Reports] (3)
November 30, 2020 - End of the Classic app [Meta] (15)
Access code funnies [Meta] (6)
Off Topic - Connect Four [Forum Related Issues] (18)
Smart Home Monitor Status do not work anymore [Bug Reports] (6)
Getting to Know webCoRE [Video Series] [Meta] (1)
"Store in Messages" not working (Except for push notifications) [Bug Reports] (3)
Honeywell Furnace has stopped working [Bug Reports] (2)
Problem with start in WebCore [Bug Reports] (1)
Multiple hubs/locations and "There was a problem loading your devices. The data shown below may be outdated; please refresh the page ant try again." error after uninstalling and reinstalling webcore [Bug Reports] (8)
Bug with sensor closed time [Bug Reports] (1)
Snapshots no longer work on iOS [Meta] (1)
Messaging Abilities [Meta] (1)
Save piston after editing stays at editing [Meta] (12)
Multiple Locations not showing in PC editor [Bug Reports] (3)
Trouble installing webCoRE - "Your location is not correctly setup" [Meta] (11)
WebCoRE and migrating from Classic to the new ST app ( 2 ) [Meta] (30)
Piston strangeness [Meta] (3)
Instruction WAIT with problems [Meta] (3)
Pistons not running? [Meta] (6)