Webcore dashboard not responding


#1

Hi All,

My Webcore dashboard is not responding, my pistons seem to be operating as expected, but there’s nothing there for me to edit or stop.

I need to go in and change some pistons, I’d even be happy with a fresh install if it came to that.

Here’s what I see, after I register a new browser each time. Webcore shows as up to date in the IDE for smartthings


#2
  • what version of webcore do you have installed?
  • have you tried a hard reload of the browser?
  • have you tried a different browser?
  • have you run clean up and rebuild data cache from your instance of webcore in ST under settings?

#3

Hi jkp

it won’t tell me the version on the web dashboard but in the iphone app it says: v0.3.10e20190628

hard reload I’m guessing you mean Ctrl+F5 - yes, tried

Browsers - same experience in Chrome and Firefox

Clean and rebuild - yes, no difference.

Thanks,

Steve.

image


#4

I am in the same boat on two different computers and on different browsers. I always get a message saying that there was an issue loading dashboard data and to try to log out. I did that and now I am stuck having to register a new browser each time without ever getting to my pistons.

I did upgrade the webCore smartapps this morning but I don’t know whether it is related in any way to this issue.

EDIT:

This is the error that appears in the log when I try to register my browser:

1:21:25 PM: error java.lang.reflect.UndeclaredThrowableException @line 1714 (listAvailableDevices)
1:20:25 PM: error java.lang.reflect.UndeclaredThrowableException @line 1714 (listAvailableDevices)
1:19:47 PM: error java.util.concurrent.TimeoutException: Execution time exceeded 20 app execution seconds: 241757895329871 @line -1 (doCall)
1:19:35 PM: error java.util.concurrent.TimeoutException: Execution time exceeded 20 app execution seconds: 252446687592245 @line -1 (doCall)
1:19:23 PM: error java.util.concurrent.TimeoutException: Execution time exceeded 20 app execution seconds: 241639984467146 @line -1 (doCall)
1:16:20 PM: error java.lang.reflect.UndeclaredThrowableException @line 1714 (listAvailableDevices)
1:16:00 PM: error Dashboard: Authentication failed due to an invalid token

#5

@stephenmelody - I am still unable to access webCoRE, are you? Are you by any chance not using the currently released ST app? I am trying to find similarities that might explain why we are both having issues.

@RobinWinbourne - Any idea what I can do to resolve this issue? I tried different browsers, incognito, different computers, etc and nothing worked.


#6

I figured out what was causing the issue thanks to this post:

I had selected too many Echo devices in too many capability types in the webCoRE app. After deselecting the majority, it worked again.


#7

I can’t get in to edit it… anyone have any idea if there’s a back door I can go into?


#8

You edit selected devices in the ST app, not the webCoRE dashboard… no back door needed.


#9

That did it! Thank you!!